Тимошенко обіцяє Януковичу початок кінця

Середа, 21 квітня 2010, 18:10
 

Влада не отримала знижки в ціні на газ, оскільки вона буде покриватися за рахунок зниження орендної плати за перебування ЧФ РФ.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко на брифінг у четвер.

За словами Тимошенко, насправді в результаті домовленостей Януковича і Медведєва Україна не отримає знижену ціну на газ, оскільки заощаджуватимуться такі кошти за рахунок оренди Чорноморського флоту.

"Підписані у 2009 році угоди урядом, який я очолювала, дав можливість промисловості отримувати газ по середній ціні 228 доларів. Можливо, це були не дуже добрі контракти, як говорить сьогодні Янукович, але вони дали ціну нижчу, ніж та, яку отримав Янукович на базі порушення конституції і руйнації національних інтересів", - заявила вона.

"А крім того, ця знижка, як вони кажуть у 100 доларів вона буде покриватися зниження орендної плати за перебування ЧФ РФ, тобто насправді ніяких знижок немає", - додала Тимошенко.

Лідер БЮТ переконана, що влада використала інформаційну кампанію щодо газових угод як "ширму" для прикриття своїх справжніх намірів.

"Сьогодні є очевидним, що вся істерія, яку вони підняли навколо угоди по газу, була лише ширмою", - сказала вона .

Лідер БЮТ також висловила переконання, що в разі, якщо небайдужі політики і громадськість об'єднаються у протесті проти цього рішення Януковича, то це може стати "початком його кінця як політика, а може навіть і як президента".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування