Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко оголосила, що опозиціонери вже об’єдналися

Четвер, 22 квітня 2010, 15:21

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що опозиційні сили об'єдналися, "щоб протистояти злочинним діям" президента Віктора Януковича.

Про це вона заявила на брифінгу у четвер, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

Тимошенко нагадала, що у четвер відбулося зібрання лідерів опозиційних "фракцій, партій, груп депутатів, кандидатів у президенти, які балотувалися, керівників профільних комітетів" і між ними "відбувся достатньо широкий діалог про те, як консолідувати зусилля".

"Можна зробити перший важливий висновок: консолідація опозиції розпочалася. Будуть проведені всі необхідні переговори, будуть з'ясовані позиції, що ми підтверджуємо і ставимо підписи за те, що в суботу проведемо надзвичайне позачергове засідання Верховної Ради", - заявила вона.

Тимошенко зазначила, що лідери опозиційних сил у четвер обговорять шляхи координації і напрямки спільної діяльності "у ці важкі для України часи".

"Якщо до вчорашнього дня ще йшла мова про захист чи то авіаційної галузі, або високозбагаченого урану, або ще якихось секторів життя України, то з вчорашнього дня вже постало питання значно вищого масштабу - це питання початку процесу втрати незалежності нашої держави", - сказала вона.

За словами Тимошенко, лідери опозиції "спільно будуть звертатися до суспільства для того, щоб воно чітко знало, що це не просто підписання окремої угоди, а це фундаментальний крок, який спрямований на руйнацію України".

"Ми будемо доносити спільними зусиллями до суспільства сутність і значимість таких дій, які скоїв вчора Янукович", - заявила вона.

Як відомо, раніше НУНСівець Арсеній Яценюк заявив, що опозиція ініціює створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин підписання угоди про продовження перебування Чорноморського флоту Росії в Україні до 2042 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування