Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пропонує очиститися від "так званих членів"

П'ятниця, 23 квітня 2010, 17:44
 

Прем'єр-міністр Микола Азаров пропонує провести чищення членів Партії регіонів.

Про це він заявив на з'їзді партії, що проходить у п'ятницю.

"Зараз, коли ми при владі, усі з нами. Але ж у нас був інший період", - сказав він.

"Візьмемо навіть недавній час, виборчу кампанію. Адже хтось вірив у перемогу нашого кандидата, хтось разом з нами працював, а хтось працював проти. Хтось йшов на барикади, а хтось за нашими спинами домовлявся з можливим переможцем виборів. Ми що, дорогі друзі, цього не знаємо?" - обурився прем'єр.

"Що ми зараз так, погоджуючись, на це дивимося. Ми що хочемо наступні вибори програти? От якщо ми не хочемо їх програти, а хочемо впевнено перемогти, ми повинні очиститися від таких, наших так званих членів. Давайте не побоїмося їм це сказати в очі", - підкреслив він.

Раніше на другому з'їзді в Северодонецьку нинішній міністр освіти Дмитро Табачник, заявив про те, що бізнесмени південного сходу України прагнуть домовлятися з президентом Віктором Ющенком, оскільки "гроші люблять тишу". 

У відповідь на це Колесніков називав Табачника "дешевим клоуном", що не створив ніякого бізнесу і казнокрадом, що "тирить" музейні цінності.

Після призначення нового уряду Табачник вибачився перед Колесниковым за неточність своїх виражень про бізнесменів Південно-сходу України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування