Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович похвалився, що це він придумав прибирати бруд і саджати дерева

Субота, 24 квітня 2010, 12:11

Президент Віктор Янукович заявляє, що всеукраїнський суботник 24 квітня проводиться за його ініціативи.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у суботу в Київській області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Чесно скажу, що я його придумав, цей день. Коли зібрав перший раз губернаторів, то розповів, що проїхав багато міст. Стільки бруду, скільки я бачив там, я ніколи не бачив раніше. Коли ми будемо прибирати цей бруд? Коли ми будемо наводити порядок? Коли ми почнемо садити дерева? Коли ми будемо дбати про свою землю?", - сказав він.

Як повідомляє прес-служба президента, Янукович у суботу відвідав дитячий будинок "Любисток", розташований у селі  Нові Петрівці Київської області.

"Янукович разом з двома вихованцями посадив молоду яблуню. З'явилася на території дитбудинку і алея зелених туй, які діти посадили  разом з вихователями та працівниками закладу", - сказано у повідомленні. 

Під час розмови з директором "Любистка" президент поцікавився, як просувається будівництво дитячого майданчику, дав деякі рекомендації з його облаштування і зазначив: "Коли побудуєте, запросіть мене".

Янукович також пообіцяв дітям приїхати ще і зіграти з ними у футбол.

"Після того, як буде збудований майданчик, приїду і зіграю разом з вами. Запрошуйте мене частіше, і я буду приїжджати", - сказав він.  

"Були сьогодні і приємні подарунки від президента - чудовий телевізор, а також комплекти спортивного одягу та взяття (так - в оригіналі)", - повідомляє прес-служба. 

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...