Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наказав Азарову здешевити Вічний вогонь

Неділя, 25 квітня 2010, 14:32
Президент Віктор Янукович доручив забезпечити запалення та належне функціонування Вічного вогню під час святкування Дня перемоги.

Згідно з дорученням глави держави, голова Ради міністрів Криму, голови місцевих адміністрацій, Мінпаливенерго повинні до 5 травня вжити невідкладних заходів щодо впорядкування військових меморіалів та пам'ятників, біля яких розташовано Вічний вогонь.

Також до 5 травня мають бути проведені роботи з підведення пального, реконструкції та ремонту устаткування, що забезпечує функціонування Вічного вогню, та перевірки стану його безпеки, повідомляє прес-служба глави держави.

Крім того, Янукович звернув увагу на необхідність забезпечити використання заходів, пов'язаних із запаленням і функціонуванням Вічного вогню під час святкування 65-річчя Перемоги, для патріотичного виховання молоді, зазначається у повідомленні.

"Йдеться також про важливість висвітлення зазначених заходів у ЗМІ", - наголосила прес-служба.

"Згідно з дорученням президента, прем'єр Микола Азаров до 1 травня має опрацювати та вирішити питання щодо зниження ціни на пальне, яке використовується для функціонування Вічного вогню", - підкреслила прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...