Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів як погано в армії

Понеділок, 26 квітня 2010, 20:07
Ситуація, в якій опинилися Збройні Сили України, є надзвичайно важкою.

Про це заявив президент Віктор Янукович на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, повідомляє прес-служба глави держави.

На його переконання, найбільш відчутним негативний вплив світової економічної кризи був саме в українській армії.

"За цей час накопичилися проблеми з оснащенням, діяльністю Збройних Сил. Вони фактично досягли критичного рівня, і опинилися на межі руйнації", - заявив Янукович.  

"Я вважаю, що виведення Збройних Сил на шлях сталого розвитку - наше спільне завдання, і воно потребує консолідованого рішення, а вже потім - копіткої і тривалої роботи. РНБО має взяти під особистий контроль планування цього процесу і його реалізацію", - підкреслив він.

"Вже сьогодні необхідно визначити першочергові заходи для зупинення подальшого погіршення стану боєздатності українського війська, збереження його кадрового потенціалу, забезпечити належне виконання Збройними Силами завдань оборони держави і дотримання міжнародних зобов'язань", - додав Янукович.

"На засіданні перш за все обговорювалися обсяги фінансування Збройних Сил, що їх необхідно передбачити у держбюджеті-2010. Розглядалося також питання оптимізації чисельності української армії", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба також зазначила, що "третій блок питань стосувався подальшого розвитку Збройних Сил та забезпечення його чіткого планування".

На засіданні РНБО розглядали також проблеми соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...