Тимошенко збирає "комітет захисту" – щоб зняти Азарова і Януковича

Вівторок, 27 квітня 2010, 12:59

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує створити "комітет захисту України".

Про це вона заявила у вівторок, спілкуючись із журналістами під стінами Верховної Ради.

"Ми пропонуємо створити комітет захисту України, де об'єднати всі партії, всі рухи, всіх громадських діячів, які розуміють, що роблять з Україною", - заявила Тимошенко.

"Ми звертаємося до всіх громад, до всіх громадян, - створити на своїх територіях, на своїх робочих місцях, у своїх учбових закладах комітет захисту України", - наголосила лідер БЮТ.

Тимошенко вважає:

"У такій об'єднавчій боротьбі ми зможемо досягнути дострокових парламентських виборів, а найголовніше - виграти їх з такою перевагою демократичних сил, щоб можна було не тільки усунути зрадницький уряд, а й почати процедуру імпічменту Януковича".

Також лідер БЮТ закликала політичні сили входити у такий комітет "на рівних, не роблячи з цього ні рейтинги, ні гучні заяви, ні нових лідерів".

Крім того, Тимошенко заявила: "Я сподіваюся, що наші західні партнери будуть звертати увагу на те, що в Україні згортається демократія, згортається свобода слова, грубо порушуються Конституція, що Україна втрачає свої території".

"Я не хотіла би, щоб світова спільнота мовчала про такі речі. Або демократія буде захищена, або політика подвійних стандартів остаточно змете її", - наголосила екс-прем'єр.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування