Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко проти відмови від фіксованих податків

Вівторок, 27 квітня 2010, 13:52
Уряд не відмовиться від фіксованих податків, оскільки вони здійснюються за спрощеною системою.

Про це віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко заявив у вівторок під час офіційного візиту до Вашингтона, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Кабміну.

Тігіпко зазначив, що уряд ставить перед собою завдання усунути штучні бар'єри, що перешкоджають розвитку малого та середнього бізнесу, щоб спростити регуляторну систему і навести порядок в системі оподаткування.

"Я впевнений, що ми не відмовимося від фіксованих податків, оскільки вони здійснюються за спрощеною системою. Однак, слід звернути увагу на зловживання, які мають місце не з боку малого бізнесу, а з боку великих підприємств", - сказав він.

"Вони намагаються уникнути загальної системи оподаткування, заважаючи тим самим розвиватися і працювати в нормальних умовах малому бізнесу", - зазначив Тігіпко.

За словами віце-прем'єра, ініціативи щодо змін в оподаткуванні уряд обов'язково буде обговорювати з представниками малого та середнього бізнесу.

"Цей процес буде відбуватися абсолютно прозоро. Ніяких жорстких кроків у цьому напрямку я не передбачаю. Ми разом будемо відпрацьовувати систему будь-яких змін і нововведень й будемо обговорювати її з бізнесом", - сказав Тігіпко.

Раніше повідомлялося, що уряд розглядає варіант переведення всіх "спрощенців" на загальну систему оподаткування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: