Медведєв і Янукович поздоровили один одного

Вівторок, 27 квітня 2010, 18:03

Дмитро Медведєв і Віктор Янукович поздоровили одне одного з одночасною ратифікацією в Державній Думі і Верховній Раді угоди по Чорноморському флоту.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

У ході телефонної розмови президенти Росії й України "відзначили важливість і взаємну вигоду цього документа".

"Медведєв і Янукович також обмінялися думками щодо поточного стану російсько-українського співробітництва, обговорили питання підготовки офіційного візиту президента Росії в Україну, що відбудеться 17-18 травня 2010 року", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомляє прес-служба Кабміну, поздоровленнями з приводу ратифікації також обмінялися прем'єри України і Росії Микола Азаров і Володимир Путін.

"Ми відкрили нову сторінку українсько-російських відносин в інтересах наших народів, і ця сторінка має всі підстави бути заповненою успішними справами", - зазначив Азаров.

У свою чергу Путін висловив цілковите розуміння тих завдань, які збирається вирішити Україна.

Він також наголосив, що РФ готова інвестувати та кредитувати українські і спільні проекти у сфері атомної енергетики, реконструкції гідроенергетики, енергозбереження, транспортної інфраструктури, в авіакосмічній галузі.

Також поздоровили один одного з цією подією і спікери парламентів обох країн, повідомляє прес-служба Держдуми РФ.

Спікер Держдуми Борис Гризлов повідомив журналістам про те, що у нього відбулася телефонна розмова зі спікером Володимиром Литвином.

"Ми привітали один одного з одночасною ратифікацією угоди між РФ та Україною з питань перебування ЧФ РФ на території України", - сказав Гризлов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування