Януковича вже називають диктатором

Вівторок, 27 квітня 2010, 21:09
БЮТівець Сергій Соболєв назвав президента Віктора Януковича диктатором.

Про це він заявив, коментуючи рішення членів делегації України в ПАРЄ від опозиції вийти з сесійної зали на знак протесту під час промови Януковича, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Коли в Раді Європи, яка завжди була оплотом демократії, зустрічають диктатора, який давав команди нищити український парламент і розганяти за допомогою міліції мирні демонстрації, я думаю, що це ознака того, що фактично Янукович повністю перейшов межу, за якою починається терор і диктатура", - сказав він.

"Саме тому українська делегація в ПАРЄ, яка представлена депутатами від БЮТ і НУНС, демонстративно покинула засідання Ради Європи в момент, коли Янукович почав свою промову", - заявив Соболєв.

Коментуючи заяву Януковича щодо Голодомору, БЮТівець зазначив: "Моральний облік цієї людини, яка заради дешевого газу готова не лише продавати Україну та її територіальну цілісність, але і те святе, що ще залишилося у нас - це пам'ять про мільйони безневинно загиблих українців під час Голодомору".

"Це є подальша здача інтересів України в угоду так званому дешевому російському газу, а реально - це зрада мільйонів наших співгромадян, які за комуністичного режиму були знищені такими ж диктаторами, як Янукович", - сказав Соболєв.

Як відомо, під час свого виступу в ПАРЄ Янукович заявив, що Голодомор був загальною трагедією народів СРСР, а не лише українців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування