Тимошенко зрозуміла, що через неї з Ющенком Україна багато втратила

Четвер, 29 квітня 2010, 16:37
 

Лідер БЮТ  Юлія Тимошенко вважає, що Україна втратила багато своїх шансів через міжусобну війну всередині демократичних сил.

Про це вона заявила під час онлайн-конференції на своєму персональному сайті.

"Саме тому, що демократи воювали всередині команди, дуже багато втрачено Україною. Тільки об'єднавши процеси, можна створити команду, яка захистить країну. Якщо окремі політики не хочуть об'єднання, продовжують процес критиканства, то краще зібрати тих, хто має відповідальність і волю", - додала вона.

За її словами, деякі політики з демократичних сил відмовилися від об'єднання зусиль. "Я запитувала їх, але отримала відповіді і заяви - об'єднання не буде. Я зробила висновки", - повідомила вона.

Водночас лідер опозиції переконана, що політики не мають права на мовчання у зв'язку з нехтуванням новою владою національних інтересів України.

"Ми не можемо не реагувати, якщо ми втрачаємо територію, нашу Україну. Ми не можемо мовчати. Напругу народжує не Росія, не опозиція, не народ. Її народжує та влада, яка несумісна з життям держави. Уся напруга лежить на президентові", - вважає Тимошенко.

"Для того, щоб зняти напругу, треба не приймати тих рішень, які приймає президент України", - заявила лідер опозиції.

Як відомо, Віктор Ющенко відмовився об'єднуватися з Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування