Медведєв: "Наші колеги з Верховної Ради показали кмітливість, і все це було весело"

П'ятниця, 30 квітня 2010, 16:29

Президент РФ Дмитро Медведєв на нараді з постійними членами Ради безпеки РФ поздоровив їх з ратифікацією російсько-української угоди по Чорноморському флоту.

Він підкреслив, що має намір надалі зміцнювати відносини з Києвом у дусі братерства, добросердя і прагматизму.

Ратифікацію Держдумою РФ і Верховною Радою угоди, що стосується перебування Чорноморського флоту на території України Медведєв назвав важливим рішенням. Він також підкреслив значення вирішення "низки економічних питань, необхідних для розвитку наших економік".

"Ратифікація пройшла швидко: у Російській Федерації Держдума і Рада Федерації це зробили в досить спокійному, рутинному варіанті. Наші колеги з Верховної Ради виявили кмітливість, і все це було весело і невимушено", - зауважив Медведєв, повідомляє Інтерфакс-Україна .

На його думку, з підписанням і ратифікацією документів "ми істотно зміцнили відносини з Україною як із близькою і братерською державою".

"Розраховую, що ми і далі будемо зміцнювати наші відносини з нашим найближчим сусідом у дусі братерства, добросусідства і прагматизму", - сказав Медведєв. Він вважає, що "це винятково важливо не тільки для нас, але і для наших майбутніх поколінь".

У засіданні взяли участь спікер Ради Федерації Сергій Миронов, спікер Держдуми Борис Гризлов, голова адміністрації президента РФ Сергій Наришкін, секретар Ради безпеки Микола Патрушев, міністр закордонних справ Сергій Лавров, міністр внутрішніх справ Рашид Нургалієв, міністр оборони Анатолій Сердюков, глава ФСБ Олександр Бортніков і директор СВР Михайло Фрадков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування