Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін побачив в України з Росією якісний прорив

П'ятниця, 30 квітня 2010, 17:59
 

Якісний прорив відбувся в російсько-українських відносинах, що дозволить двом країнам стати повноцінними стратегічними партнерами.

Про це заявив прем'єр РФ Володимир Путін на прес-конференції за підсумками засідання комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міжрежкомісії.

За його словами, підписані нещодавно угоди дають Україні додатковий енергетичний і інвестиційний ресурс для розвитку і подолання наслідків глобальної кризи.

"Завдяки газовим знижкам наші сусіди зможуть вкласти в національну економіку за десять років більш 40 мільярдів доларів, - сказав Путін.

"По суті, мова йде про якісний прорив у двосторонніх відносинах, про створення політичних і економічних умов для побудови реального стратегічного партнерства між нашими державами", - сказав він.

"У російсько-українській взаємодії складається принципово нова ситуація, ми дійсно можемо втілити в життя масштабний порядок денний, домогтися значимого прогресу в торгово-економічному й інвестиційному співробітництві, запустити великі спільні проекти в промисловості, енергетиці, авіації, сільському господарстві, телекомунікаціях і на транспорті", - підкреслив Путін.

"Тобто, у тих галузях, де в Росії й України існують реальні конкурентні переваги, серйозні можливості для глибокої виробничої і наукової кооперації", - сказав він.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...