Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв наказав створити в Севастополі "людські умови" для свого флоту

Субота, 1 травня 2010, 16:02

Президент Росії Дмитро Медведєв доручив міністру оборони Анатолію Сердюкову підготувати план розвитку військово-морської бази Чорноморського флоту в Севастополі.

Про це йшлося на робочій зустрічі Медведєва з Сердюковим, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми повинні думати про соціальне облаштування самої бази (ЧФ РФ), яка для нас є дуже важливою, з тим, щоб наші моряки жили в сучасних повноцінних людських умовах, мали можливість і для відпочинку, і для інших можливостей, які база повинна надавати" , - сказав Медведєв.

"При цьому ми домовилися про те, що наша база укладе відповідну угоду з українською стороною, з містом Севастополем. Відповідно до цієї угоди буде надана спеціальна підтримка, соціально-економічна підтримка, по низці програм міста Севастополь", - додав він.

Медведєв зазначив, що Севастополь - місто "не стороннє" і "потрібно подумати, яким чином нам взяти участь у цих програмах і по лінії Міноборони, і по лінії інших органів влади та бізнес-структур".

Медведєв доручив міністру протягом місяця разом з іншими відомствами підготувати відповідний план розвитку військово-морської бази Чорноморського флоту в Севастополі і представити його на затвердження президентові.

"Працюйте, всіх підключіть, тому що зараз пора цим займатися", - додав Медведєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...