Партія Ющенка ще подумає, чи приєднуватися до Комітету захисту

Понеділок, 10 травня 2010, 20:46

"Наша Україна" підтримала створення Комітету захисту України, та остаточне рішення щодо підписання відповідної декларації прийме після засідання свого активу.

Про це заявила лідер партії Віра Ульянченко після засідання Комітету захисту України у понеділок, повідомляє сайт "Нашої України".

"У мене немає сьогодні повноважень підписати цей документ, оскільки в середу відбудеться президія партії, ми маємо порадитись і подивитися на ці документи", - зазначила вона.

За словами Ульянченко, об'єднання навколо Комітету захисту України на платформі громадських організацій і політичних сил - це гарна ідея.

"Дай Бог, щоб це об'єднання відбулося, і ми це рішення приймемо на президії партії", - зазначила вона.

"Наша Україна" позитивно оцінює те, що ініціаторами створення Комітету стали не стільки політики, скільки представники інтелігенції, відомі громадські діячі, "совість української нації".

"Це свідчить про те, що зрада національних інтересів, вчинена керівництвом держави і більшістю у парламенті, не залишила байдужими усі верстви українського суспільства", - йдеться  у повідомленні.

У "Нашій Україні" переконані, що основним у діяльності Комітету має стати "об'єднання справжніх громадян і патріотів України навколо демократичних цінностей та ідей - територіальної цілісності й суверенітету України; збереження її євроатлантичного вибору та демократичних завоювань останніх 5 років".

Як відомо, почесний голова партії "Наша Україна", екс-президент Віктор Ющенко на установчі збори Народного комітету захисту України в понеділок не прийшов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування