Кириленко закликає вдягти синьо-жовті стрічки для Януковича

Вівторок, 11 травня 2010, 12:14
 

Партія "За Україну" розпочинає акцію з поширення української національної атрибутики.

Про це заявив у вівторок лідер партії В'ячеслав Кириленко.

"Ми переконані, що теперішня влада має синьо-жовтий колір лише формально, а не фактично. І ми будемо роздавати на перехрестях, з наметів і де тільки зможемо це зробити синьо-жовті стрічки, значки і прапорці простим людям для того, щоб діюча влада побачила, що українців багато, вони гуртуються і нагадують владі про своє існування", - наголосив він.

"Я думаю, що саме зараз треба нагадати владі про існування українців, оскільки особливо останнім часом вони (влада) почали поводитися як окупаційна адміністрація", - додав він.

Кириленко також повідомив, що партія "За Україну" продовжить координувати свою діяльність з іншими опозиційними силами в парламенті і поза ним.

"Разом з тим ми не визнаємо якоїсь структури опозиції, яка передбачає підпорядкованість когось комусь", - зазначив він.

"Це має бути скоординована опозиція по горизонталі, яка після обговорення всіх ключових питань приймає спільне рішення", - додав він.

Водночас Кириленко висловив переконання, що черговим приводом для гуртування опозиції стане візит російського президента Дмитра Медведєва 17 травня поточного року під час якого заплановано підписання низки угод, які, на думку опозиції, в черговий раз нищать інтереси України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування