Тимошенко порадиться про новий мітинг

Вівторок, 11 травня 2010, 13:32

Опозиція планує зареєструвати у середу постанову, за якою всі міждержавні угоди мають проходити обов'язкове обговорення у парламенті.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко на брифінгу у парламенті.

"Ми будемо ставити таку постанову, згідно з якою всі міждержавні угоди, які не міждержавними договорами і не підлягають обов'язковій ратифікації, скажімо, угоди між урядами, щоб вони в обов'язковому порядку проходили обговорення у Верховній Раді", - заявив він.

"На нашу думку, публічне обговорення може хоча б частково зняти питання можливої загрози нашій державній власності і національним інтересам. Тож завтра ми налаштовані на серйозну дискусію, і сподіваємося, що жоден документ, який би суперечив національним інтересам, після цієї дискусії не буде підписаний", - додав Томенко.

У свою чергу лідер БЮТ  Юлія Тимошенко сказала журналістам, що після отримання проектів угод, запланованих до підписання на 17 травня опозиційні сили радитимуться щодо скликання мітингу на цей день, за результатами аналізу документів.

"Сьогодні, завдяки тому, що були люди біля Верховної Ради, і досить чітка позиція депутатів ВР, завтра буде заслухано звіт. Виходячи з того, які документи ми отримаємо, ми радитимемося з представниками громадянського суспільства і будемо приймати рішення, що робити, щоб українські національні інтереси не принижувалися", - заявила лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування