У Киргизії почалися сутички між прихильниками і супротивниками Бакієва

П'ятниця, 14 травня 2010, 11:05
 

У киргизькому місті Джалал-Абад у п'ятницю зранку почались зіткнення між прихильниками і супротивниками тимчасового уряду.

Є вже кілька людей з вогнепальним пораненням - за неперевіреною інформацією, 4-5 поранених, одні доставлені в обласну лікарню, передає Фергана.ру.

AKIpress повідомляє про надходження в лікарню 28 осіб, з них 10 - з вогнепальним пораненням. Постріли чутні в різних районах міста, у хід йде каміння.

В даний час прихильники тимчасового уряду намагаються перехопити ініціативу в південних областях країни, де днем раніше були захоплені будинки обласних адміністрацій Оша, Джалал-Абада і Баткена.

У місто Джалал-Абад з Оша відправлений міліцейський спецназ для наведення порядку, повідомляє Інтерфакс з посиланням на джерело в тимчасовому уряді Киргизії.

"Основна проблема для стабілізації ситуації в Джалал-Абаді в тому, що в опонентів тимчасового уряду дуже багато зброї на руках", - пояснив співрозмовник.

Крім того, прихильники Бакієва "активно залучають на свою сторону кримінальні елементи, що складають велику частину збройних людей", додав він.

"І саме вони стріляють по нашим беззбройним людям, у яких, у кращому випадку, є ціпки або камені", - сказав співрозмовник в тимчасовому уряді Киргизії.

Він також відзначив, що "через незрозумілі причини не діють місцеві міліціонери".

Як відомо, сам Бакієв знаходиться в Бєларусі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...