Янукович пояснив, навіщо йому Росія

П'ятниця, 14 травня 2010, 15:06
 

Президент Віктор Янукович розглядає відносини з Росією з точки зору виходу з кризи.

Про це він заявив на засіданні з підготовки третього засідання україно-російської робочої групи під час візиту Дмитра Медведєва до України.

"Я дивлюся на відносини з Росією з точки зору перспективи, з точки зору подолання наслідків економічної кризи в Україні і з точки зору ефективного використання можливостей нашої держави для підняття рівня економіки", - заявив Янукович, повідомляє його прес-служба.

"Від українсько-російських відносин багато чого залежить і в Європі. Зацікавленість, що спостерігається з боку інших країн, дає підстави для активізації відносин України та РФ і зрушення з місця питань, які не вирішувалися роками", - додав він.

Президент відзначив, що тривалий час ця комісія не працювала, тож для відновлення її роботи чинною владою, урядом було докладено чималих зусиль.

"Ми декілька місяців співпрацюємо з багатьох напрямків, і нам вдалося на цьому короткому етапі знайти спільну мову. На сьогодні, безумовно, відновлено атмосферу порозуміння між нашими країнами, і це дуже важливо", - сказав Янукович.

"Дуже важливо, щоб відбувся той діловий контакт, який є головною передумовою для розвитку економічних відносин між діловими колами України та Росії", - додав він.

У контексті цього питання Віктор Янукович розповів про зустріч з керівництвом компанії "ТНК-ВР", під час якої було розглянуто питання розвитку українського ринку нафтопродуктів та перспективи роботи компанії у новому напрямку - видобутку метану на територіях, де видобувається кам'яне вугілля.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування