Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати вимагають від Литвина звіт по грошам

П'ятниця, 14 травня 2010, 15:16

Група народних депутатів має намір звернутися до Володимира Литвина з вимогою надати звіти витрат Верховної Ради за 2009 і попередні роки.

Про це повідомив журналістам депутат НУНС Володимир Вязівський, інформує Інтерфакс-Україна.

"Народні депутати... підписалися під зверненням до Верховної Ради, щоб вона надала звіти за 2009 і попередні роки", - повідомив депутат.

Він відзначив, що депутати також вимагають від спікера парламенту надати план використання коштів і на 2010 рік.

Вязівський підкреслив, що депутати повинні знати інформацію, хто без тендерів виграє конкурси на ремонт готелів і санаторіїв.

"Я хочу знати розподіл коштів по минулому році. Завжди є така графа "економія коштів", і за економію коштів завжди надається певна винагорода, премії дуже шановним членам апарату Верховної Ради, і вони досягають більше 100 тисяч (гривень)", - сказав Вязівський.


Він відзначив, що хотів би знати, скільки подібних премій було виділено за минулий рік, "щоб люди знали, хто насправді жирує на людських грошах і тикає пальцями при цьому на народних депутатів".

Вязівський підкреслив, що "саме приховування звіту про використання коштів і пропозиції використання (коштів) на цей рік підтверджують, що вони мають нецільове призначення".

Він також повідомив журналістам, що звернення до Литвина він має намір передати в п'ятницю.

Тим часом Арсеній Яценюк звернувся до голови Верховної Ради Володимира Литвина з вимогою не підписувати проголосований у п'ятницю кошторис парламенту, оскільки цей документ був ухвалений із грубими процедурними порушеннями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування