Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: всім зрозуміло, де ми були п'ять років

Понеділок, 17 травня 2010, 18:36
У політиці української влади завжди буде присутня принципова позиція в захисті національних інтересів.

Про це він сказав на спільній прес-конференції з президентом РФ Дмитром Медведєвим.

Відповідаючи на питання, чи є загроза збереженню активізації українсько-російських відносин, Янукович заявив: "Я впевнений, що сьогодні українському народу абсолютно зрозуміло стало, де ми були 5 років".

"І якщо нам потрібно повернутися в минуле - це питання потрібно задавати не мені. Потрібно поставити це питання людям в будь-якому регіоні України", - сказав він.

"У будь-якому регіоні України розуміння стабільності придбало вирішальне значення, тому що стабільність - це чинник поліпшення економіки і життя людей", - вважає президент України.

"Ми не тільки у внутрішній політиці повинні бути ефективними. Влада повинна користуватися довірою людей, а довіра досягається тільки рішенням різних проблем, я б сказав, життєустрою в нашій країні", - заявив Янукович.

"А в міжнародних відносинах, скажіть будь ласка, коли була ефективною політика протистояння? Я не знаю такої країни, яка б за рахунок такої політики захищала свої національні відносини", - підкреслив він.

"Принципова позиція в захисті національних інтересів завжди буде присутня у нашій політиці. Ми завжди будемо принципово до цього ставитися і це буде основою", - зазначив президент України.

У свою чергу, президент РФ Дмитро Медведєв заявив: "У кінцевому рахунку, люди, які живуть тут, або живуть у Росії, вони відчувають, чи є зміни на краще, чи ні".

"Якщо від співпраці між РФ і Україною люди, які живуть тут, і на Сході України, і на Заході, і в Центральній частині, будуть відчувати тільки позитивні зміни ... ні в кого ніяких сумнівів не виникне", - упевнений він

"Це головний критерій, за яким звичайні люди визначають правильність зовнішньої і внутрішньої політики керівництва країни", - підкреслив Медведєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування