Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Банкова хоче тиснути на Європу Росією

Вівторок, 18 травня 2010, 21:48
Наступним кроком з боку Євросоюзу буде скасування візового режиму для українців.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Як тільки Європа побачила, що з Москвою в України не тільки розмови, а якісь реальні кроки на співробітництво до зближення, то Європа одразу перейшла від слів до діла", - сказала заступник глави адміністрації.

"Україна отримала сьогодні кредит великий. Наступним кроком з боку ЄС повинно бути те, що українці зможуть без віз їздити до Європи", - зазначила Герман.

На її думку "найкоротший шлях до Брюсселя лежить через Москву": "Щоб швидше інтегруватися в ЄС треба демонструвати, що ти маєш добрі відносини з усіма сусідами, і насамперед з Росією".

Герман вважає що треба продемонструвати ЄС "що, як Європа не схоче Україну, то Україна буде більш тісні контакти зав'язувати з іншим боком".

"Європа відгукнулася на такий крок", - заявила вона.

"Європа повинна зрозуміти, що з Україною не можна просто говорити, так як було минулі п'ять років. Нам обіцяли, щось там говорили. І ніякого реального кроку. Навіть асоціації. Але окрім гарних заяв Україні нічого не пропонували", - зазначила політик.

Герман вважає, що Європа повинна зрозуміти, що Україна реальний партнер: "Як сказав президент Росії, це справжній партнер, і ми хочемо такої самої відповіді з боку ЄС".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування