Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин над морем у Криму думає про вибори

Четвер, 20 травня 2010, 11:33

Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що датою виборів до органів місцевого самоврядування буде визначений березень 2011 року.

Про це він сказав під час пленарного засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування, яке відбувається у четвер у Лівадійському палаці.

"Йдуть дебати щодо дати проведення територіальних виборів. Ми з вами, очевидно, єдині в тому, що це - березень 2011 року", - зазначив він, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Керівник парламенту підкреслив, що нині "треба зробити все, аби ми знову нічого не наламали", і для цього, наголосив він, потрібно виробити один документ - єдиний і уніфікований, аби перед початком виборчої кампанії не змінювати правила її проведення "під політичний момент".

Як повідомлялося раніше, учасники виїзного засідання планують обговорити питання про стан житлового будівництва в регіонах, проекти змін до Бюджетного та Податкового кодексів України, проект Виборчого кодексу України у контексті теоретичних та практичних аспектів організації і проведення місцевих виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування