Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-глава СБУ створює свою партію

Четвер, 20 травня 2010, 14:21

Колишній глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко став координатором громадської ініціативи "Оновлення країни".

"Я разом зі своїми однодумцями починаю діяльність громадської ініціативи "Оновлення країни", - сказав він на прес-конференції, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Серед пріоритетів діяльності організації Наливайченко назвав забезпечення благополуччя громадян, вихід з економічної кризи і подолання безробіття, забезпечення європейських стандартів в екології, медицині й освіті.

Крім того, підкреслив він, одним з важливих завдань організації буде подолання корупції в країні.

"40 мільярдів гривень, які країна недоодержує через велику корумпованість, могли б бути спрямовані в соціальні програми й у Пенсійний фонд", - сказав Наливайченко. 

На питання щодо фінансуванні діяльності організації, Наливайченко відповів, що на даний момент організація діє завдяки благодійним внескам.

За його словами, після презентації програми "Оновлення країни", наміченої на вересень 2010 року, можливе створення публічного фонду фінансування організації.

Наливайченко також повідомив, що протягом 10 днів буде представлена концепція діяльності громадської ініціативи.

За його словами, найближчим часом представники "Оновлення країни" відправляться в різні регіони, щоб "вивчити думку і побажання людей для створення основної програми".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування