У Азарова захищають Ященка і "переводять стрілки" на Банкову

Четвер, 20 травня 2010, 17:13

Міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов не виключає, що міністр вугільної промисловості Юрій Ященко не був поінформований про поїздку президента Віктора Януковича до Луганська.

Таке припущення Толстоухов висловив УНІАН, коментуючи заяву Януковича про можливу відставку Ященка у зв`язку з його відсутністю в Луганську на засіданні регіонального комітету економічних реформ.

"Міністр Ященко сьогодні брав участь у засіданні урядового комітету, а його відсутність у Луганську могла бути пов`язана лише з тим, що він не був поінформований про цю поїздку", - припустив Толстоухов.

Міністр Кабінету міністрів уточнив, що поїздки президента формуються в адміністрації президента.

"Там складаються списки супроводжуючих главу держави осіб, і всіх їх інформують про такі поїздки. Могло відбутися якесь непорозуміння", - додав він.

Як відомо, у четвер в Луганську Янукович обурився і повідомив, що Ященко прийняв рішення не їхати з президентом у робочу поїздку до Луганська, тому що має плани взяти участь у засіданні Урядового комітету.

Водночас джерела УНІАН повідомляли, що Ященко не брав участі в регіональній нараді у зв'язку з відсутністю на те доручень з боку прем`єра Миколи Азарова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування