Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко провину за "грипозні" мільйони перевели на Генпрокуратуру

Субота, 22 травня 2010, 14:54

Кабмін Тимошенко належним чином відреагував на порушення під час закупівлі тест-систем та протигрипозних препаратів восени минулого року.

Про це заявив "Дзеркалу тижня" екс-віце-прем'єр Олександр Турчинов, коментуючи звинувачення на адресу Юлії Тимошенко.

"Питання, що стосуються порушень у Міністерстві охорони здоров'я щодо закупівлі ліків та медичного обладнання, розглядалися за дорученням прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Міністерством внутрішніх справ", - заявив він.

"Всі матеріали про виявлені порушення і зловживання з боку службових осіб Міністерства охорони здоров'я, які були отримані, відповідно до належністю були передані в Генеральну прокуратуру. Подальші її дії мені не відомі", - зазначив політик.

Його версію підтверджують і документи, які є у розпорядженні "Дзеркала тижня".

Серед них, зокрема, є лист тодішнього керівника МВС Юрія Луценка, адресований Тимошенко, з інформацією про зловживання посадових осіб Мінздоров'я, розпорядження Тимошенко щодо продовження міліцейського контролю за витратою бюджетних коштів в МОЗ, і лист заступника міністра внутрішніх справ про передачу матеріалів перевірки МОЗ до Генпрокуратури.

Як відомо, у середу БЮТівці зареєстрували у парламенті проект постанови про звільнення міністра охорони здоров'я Зиновія Митника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування