Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Беркут" у Львові заради Януковича очистив площу від "свободівців"

Четвер, 27 травня 2010, 13:13

На площі перед Львівською політехнікою, де президент Віктор Янукович проводить Раду регіонів, сталася штовханина між представниками "Беркуту" та активістами ВО "Свобода".

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

"Беркут" відтиснув представників "Свободи" на сусудні вулиці, а безпосередньо на площі залишилися нечисленні прихильники Януковича, які скандують гасла на підтримку президента.

Таким чином, правоохоронці створили сприятливі умови для проведення мітингу на підтримку Януковича.

У свою чергу начальник відділу зв'язків з громадськістю Львівської міліції Денис Харчук заявив, що представники "Свободи" "провокували сутичку з представниками молодіжних та громадських організацій, які з плакатами на підтримку президента України та уряду стояли біля головного входу".

"Тому працівникам міліції довелося силами спецпідрозділу "Беркут" відтіснити учасників акції протесту ВО "Свобода" на протилежний бік вулиці і стримувати їхню агресивну поведінку кордоном бійців "Беркуту", - зазначив він, повідомляє Уніан.

У той же час ВО "Свобода" проводить театралізоване шоу, в якому беруть участь персонажі "президент Медвед", Янукович і Дмитро Табачник, зображені у комічних образах.

Прихильники "Свободи" скандують "Революція" та "Януковичу ганьба".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: