Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Івано-Франківську комуністів, регіоналів і ветеранів конвоював "Беркут"

Неділя, 9 травня 2010, 13:19
В Івано-Франківську відбулася святкова хода на честь 65-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Згідно з планом проходження колони, комуністи збиралися на Вічевому майдані і повинні були урочисто пройти центральною вулицею Івано-Франківська - Незалежності до Меморіального кладовища на вулиці Лепкого та провести мітинг.

Але вулицю Незалежності на відстані 100 метрів від початку перекрили для руху щільними шеренгами близько 100 представників Івано-Франківської міськорганізації ВО "Свобода".

Вони тримали партійні прапори і гасла "Бандера і Шухевич - наші герої", "Бандера і Шухевич - Почесні громадяни Івано-Франківська", "Сталін = Гітлер", "Комуністів - на смітник історії", "Партія регіонів - п'ята колона Москви".

При цьому вони скандували "Бандера - наш герой!", "Шухевич - наш герой!", "Комуно-фашизму - ні!", "Чемодан, вокзал, Росія!", "Не дамо комуністам пройти центральними вулицями Івано-Франківська".

У результаті колона, в якій знаходилися більше 300 представників КПУ, Партії регіонів, Народно-демократичної партії, ветеранів Великої Вітчизняної війни, у супроводі бійців підрозділу "Беркут" та міліціонерів змінила маршрут і пройшла вулицями Франка, Грушевського, Гаркуші до Меморіального цвинтаря.

Співробітники підрозділів УМВС перекривали прилеглі вулиці, щоб представники "Свободи" не змогли перешкодити ході.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування