Тимошенко перевірятимуть за рахунок її "зловживань"

Четвер, 10 червня 2010, 17:58
Аудит уряду Юлії Тимошенко виконуватиметься на кошти, повернуті за результатами перевірки зловживань попереднього Кабміну.

Про це заявив журналістам перший віце-прем`єр Андрій Клюєв, відповідаючи на питання, чому для проведення аудиту було обрано компанію Trout Cacheris, які щодо неї висуваються терміни і в яку суму обійдеться Україні цей аудит.

З приводу вибору компанії він відповів так: "Проводили тендер, і на тендері визначили, яка компанія. Тому тут все прозоро".

"Все, що стосується обсягу послуг...зараз компанія почала проводити аудит. Остаточний обсяг послуг буде визначено вже після того, як вони визначаться з обсягом роботи. У нас обумовлені, як мовиться, рамки і параметри. Вони не можуть переходити певну межу", - сказав Клюєв.

Щодо того, з яких коштів буде оплачено послуги компанії, перший віце-прем`єр сказав: "Знаєте, у минулого уряду дуже багато було зловживань. Я думаю, що у правоохоронних органів дуже багато роботи".

"І багато коштів буде повернено до державного бюджету. За рахунок цього ми і фінансуватимемо ці витрати", - заявив він.

Як відомо, 13 травня уряд підписав контракт з компанією Trout Cacheris, PLLC (США) про проведення аудиту фінансово-економічної діяльності органів державної влади у 2008-2009 роках.

Кошти на проведення аудиту передбачені законом про держбюджет на 2010 рік.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування