КПУ намагається працевлаштувати родичку свого депутата-сумісника

Понеділок, 14 червня 2010, 15:25
 

На 4 вакантні посади членів Нацради з питань теле- і радіомовлення за парламентською квотою претендує 24 кандидати.

Про це повідомив перший заступник голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко в своєму блозі на УП.

За його словами, у переліку претендентів є кандидати від усіх 5 фракцій парламенту, а також висуванці медійних організацій, зокрема, кандидати від журналістського руху "Стоп-цензурі!". Комітет розгляне кандидатури на своєму спеціальному засіданні 16 червня.

Так від  фракції НУНС висунули гендиректора "5 каналу" Івана Адамчука, фракції Партія регіонів - директора департаменту "Київспецтранс" Євгена Баранова та Директора "Нові грані" Миколу Фартушного.

Блок Литвина висунув Миколу Гриценка, виконавчого директора "Індустріальний телевізійний комітет" Катерину Котенко та викладача з театрального університету ім. Карпенка-Карого Ірину Опілат.

Від КПУ висунули Генерального директора Групи компаній ФІМ Оксану Єлманову. Вона є двоюрідною сестрою Ігоря Калєтніка - голови Держмитслужби та депутата фракції. Батько Ігоря Калєтніка - Григорій є депутатом від Партії регіонів.

Від БЮТ пропонують колишнього старшого викладача кафедри Могилянської школи журналістики Юрія Сторожука.

Також серед претендентів президент Асоціації "Укртелемережа" Василь Аніпченко, начальник відділу перспективних досліджень та контролю за якістю мовлення, науково-технічного та частотного розвитку Нацради Володимир Блінков , директор дирекції програм НТКУ Олександр Зорка, директор ТРК "Клас" Андрія Карпія, гендиректор Черкаської ОДТРК Михайла Калениченка.

Також запропоновані секретар Національної спілки журналістів, президент Асоціації медіа-юристів Тетяна Катюжинська, начальник державної житлово-комунальної інспекції м. Києва Сергій Крушановський, гендиректор обласного об'єднання "Луганське кабельне телебачення" Герман Кудінов.

Також серед кандидатів шеф-редактор "Телекритики" Наталя Лігачова. Її кандидатуру також підтримали члени ініціативи Стоп цензурі.

Пропонуються до Нацради також голова правління Всеукраїнської асоціації операторів кабельного телебачення і телевізійних мереж Юрій  Лабунський, виконавчий директор "Незалежної асоціації телерадіомовників " Катерина М'ясникова, президент НРК та секретар НСЖУ Віктор Набруско.

Запропоновані також голова правління компанії "Скіф" Валерій Юрченко, гендиректор спілки кабельного телебачення Олександр Швець, голова правління "Інтерньюз-Україна" Костянтин Квурт та директор Інституту медіа права Тарас Шевченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування