В БЮТі поспіхом відхрещуються від закону 2450

Понеділок, 14 червня 2010, 21:59
У БЮТ вважають помилкою заяву свого одно партійця Лева Бірюка про те, що фракція голосуватиме за закон про мітинги 2450.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Міщенко в ефірі 5 каналу.

Коментуючи заяву колеги депутат зазначив: "Нажаль не чув коментарів цього депутата. Я думаю він просто помилився".

Міщенко заявив, що "за" прийняття документу блок Юлії Тимошенко голосувати не буде.

"Однозначно. Є офіційна заява блоку, вона висить на сайті, про те, що ми не підтримуємо такий законопроект, ні в якому разі голосувати не будемо", - сказав він.

Міщенко повідомив, що узгоджене рішення "було для першого читання".

"В другому читанні по перше фракція не приймала рішення. Але сьогодні на невеликому засіданні лідерів блоку БЮТ однозначно було прийняте рішення, що ми не приймаємо цей закон в другому читанні не голосуємо. Робимо відповідні заяви", - заявив депутат.

Пізніше прес-служба БЮТ оприлюднила заяву самого Бірюка, який наголосив, що " БЮТ за жодних обставин не голосуватиме у другому читанні за законопроект 2450 у вихолощеному від демократичних норм вигляді".

"Закон до другого читання зазнав таких змін, які повністю вихолостили його зміст, який закладався при підготовці цього законопроекту з самого початку. Зараз той законопроект, за який хоче голосувати більшість, не має нічого спільного з тим, який був ініційований блоком Тимошенко", - сказав він.

Бірюк висловив жаль, що йому під час виступу на 5 каналі не вдалося донести позицію БЮТ, яка полягає у категоричному не сприйнятті запропонованих до законопроекту антидемократичних поправок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування