Азаров обіцяє захистити Бойка

Четвер, 17 червня 2010, 19:45
Кабмін не допустить рейдерського захоплення Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров під час зустрічі з главою правління комбінату Володимиром Бойком, повідомляє прес-служба уряду.

Він заявив, що Кабмін безумовно захистить законні права та інтереси вітчизняного товаровиробника.

"Я знаю про ситуацію на комбінаті, позиція уряду з цього питання зрозуміла: ми на боці трудового колективу, гендиректора і ніколи не допустимо ніяких рейдерських захоплень підприємства, відомого на всю країну і в світі", - зазначив прем'єр.

Також Азаров пообіцяв, що уряд знайде рішення проблеми відтермінування або розстрочки платежів комбінату за газ і проблеми відшкодування ПДВ з державного бюджету.

В свою чергу Бойко проінформував главу уряду про спробу протиправного захоплення підприємства, про категоричний протест проти цього з боку трудового колективу і висловив впевненість в тому, що уряд забезпечить правовий захист законним власникам і нормальну роботу комбінату.

Він повідомив, що керівництво комбінату шукає економічно обґрунтовані рішення про об'єднання активів з метою забезпечити сировинну базу і ефективний маркетинг продукції ММК ім. Ілліча, відновити фінансову стабільність підприємства.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...