Янукович особисто обіцяє перебіжчикам у Раді "здійснення бажань"?

Субота, 19 червня 2010, 12:03

Шість нових перебіжчиків із НУНС до коаліції "Стабільність і реформи" - це лише перший "транш" із 22 очікуваних нових "багнетів".

Так стверджують джерела в Партії регіонів, пише "Дзеркало тижня".

Як відомо, у п'ятницю, 18 червня, до складу коаліції увійшли 6 депутатів, обраних за списками блоку "Наша Україна - Народна самооборона": Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новиков, Сергій Харовський і Віктор Шемчук.

Таким чином, за підрахунками видання, чисельність нинішньої коаліції становить 257 депутатів, зокрема 20 членів від БЮТ і 14 - від НУНС.

Як пише ДТ, "ініціатором і агітатором" переходу 6 депутатів 18 червня є Жванія, який прагне створити власну депутатську групу.

"З кожним із тих, хто перейшов, знайшов час для зустрічі президент. І пообіцяв здійснення бажань. Або зробив свої привабливі пропозиції", - пише газета.

ДТ припускає, що тепер Шемчук може отримати "прокурорське призначення", а Борисов - увійти до команди нового першого заступника глави Київської держадміністрації Олександра Попова.

За даними видання, "пропозиції робилися не тільки цим депутатам".

Як повідомив газеті "один із недоспокушених" депутатів НУНС, "була можливість отримати не казкову, проте круглу суму з помісячним додатковим утриманням, плюс було обіцяно нарізати округ на майбутніх парламентських виборах із підтримкою влади і базовими витратами на кампанію".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування