Віце-мер Одеси в реанімації

Неділя, 20 червня 2010, 11:54
Віце-мера Одеси Вахтанга Убірію вночі доставили з ізолятора тимчасового утримання до палати реанімаційного відділення міської лікарні.

Про це заявив його адвокат Сергій Маковецький, повідомляє УНІАН.

"Міліційне керівництво змушене було прислухатися до консиліуму лікарів, які наполягали на повторній госпіталізації Убірії. Вночі до нього в камеру тричі викликали невідкладну допомогу. У дворі міськлікарні чергують три автомобілі спецпідрозділу "Беркут", - розповів він.

За словами Маковецького, зараз готуються документи для оскарження постанови судді Приморського райсуду Одеси Вадима Коваленка про продовження утримання Убірії під вартою терміном до 25 червня.

"Керівництво Одеси має намір звернутися до міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова з проханням розібратися в ситуації, що склалася", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 11 червня в Одесі відбулося рейдерське захоплення сміттєвого полігону побутових відходів "Дальницькі кар`єри". Убірія, який прибув на полігон, під час суперечки дістав пістолет і вистрілив у повітря.

12 червня міліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини на сміттєвому полігоні, а 15 червня віце-мера, якого було госпіталізовано з інфарктом, взяли під варту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News