Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Маєток Тимошенко побудував "кримінальний бізнес" – БЮТівець

Понеділок, 21 червня 2010, 10:58
Маєток Юлії Тимошенко під Києвом їй "побудував кримінальний бізнес".

Про це заявив депутат від БЮТ Іван Денькович, який на початку червня вийшов з партії "Батьківщина", в інтерв'ю газеті "Експрес".

"До 2006 року ми справді були єдиною силою, натхненною вірою у "світле майбутнє" країни і партії. А тоді, під час формування списків на вибори до Верховної Ради, відбувся перший серйозний збій", - зазначив він.

"Наше гасло на тих перегонах - "Справедливість є. За неї варто боротися" - не спрацювало в самій партії. У горішню частину списку потрапили підлабузники, а люди, які справді працювали, - кудись униз", - заявив депутат.

"До речі, ви знаєте, що особняк пiд Києвом, у Кончi-Заспi, який, за її словами, вона (Тимошенко) орендує, насправдi їй побудував кримінальний бізнес? А вона нагородила його представників мандатами", - сказав Денькович.

"А броньований "Мерседес" купив бiзнесмен iз Днiпропетровська Гарегiн Арутюнов (депутат від БЮТ)", - додав він.

За словами БЮТівця, "мандати коштують по-різному - залежно від регіону, конкретної території та апетитів начальника виборчого штабу".

"Скажімо, у Київську міськраду ціна на рівні Верховної - 3 - 4 мільйони доларів. У Київську обласну - 100 - 200 тисяч. У Львівську - 50 - 70 тисяч", - розказав Денькович.

"За мандати у райради платили тільки в деяких районах. Вигідними вважалися ті, що поблизу обласного центру або на кордоні", - зазначив він.

Також депутат розповів, що "найлегше БЮТ було вирішувати питання з призначеннями по вертикалі міністерств".

"Притім цікаво, оскільки за попередньої коаліції частину міністерств очолювали нашоукраїнці, а частину - БЮТівці, то вплив на призначення по цих структурах у регіони були відповідні. Нам годі було потикатися у вертикаль, очолювану ними, а їм у нашу", - заявив Денькович.

"По мільйону доларів щотижня вивозили з міністерства. Це мова про найбідніше міністерство", - додав БЮТівець.

"Так, зрозуміло, частину цих коштів міністри здавали потім як "членські внески", а багато чого робили вони й такого, чого Юлія Володимирівна не знала. Але якщо вона брала їх на посади, то в будь-якому випадку відповідальна за них", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...