Мер невеликого містечка розстріляв на пляжі людину

Вівторок, 22 червня 2010, 10:58

Мер Тернівки Євген Бондар розстріляв із травматичного пістолета молоду людину.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

У неділю мер відпочивав в Павлограді Дніпропетровської області на березі ріки Вовчої.

За словами очевидців, для розваги він вибрав досить небезпечний спосіб - прямо на пляжі стріляв із пневматичної рушниці по пляшках.

У цей час до річки прийшли викупатися троє хлопців, що проживають неподалік, серед яких був і 22-літній потерпілий Дмитро Лимаренко.

"Ми часто буваємо у відрядженнях, а вчора після роботи поїхали до річку відпочити, випити по пляшці пива", - розповів Дмитро.  

"Коли ми приїхали, були тверезими, а він, Бондар, палив по пляшках. Я говорю: "Навіщо ти це робиш? Ми тут відпочиваємо, я дітей воджу сюди". А він: "Та ти знаєш, хто я такий? Я мер Тернівки!" Я йому: "Та мені без різниці, хто ти такий...", -додав він.

"Ми спочатку не повірили, він же не в костюмі був - у плавках. А якщо мер, то поводься пристойно... А потім, коли ми викупалися і стали виходити з води, він покликав мене, дістав пістолет і вистрілив кілька разів, але в мене потрапила тільки одна куля", - розповів потерпілий.

У Центрі громадських зв'язків Дніпропетровського облуправління міліції інцидент підтвердили, але обставини НП представили по іншому.

За їх інформацією, мер відпочивав з родиною на березі річки. До нього пристала п'яна компанія, і він із зареєстрованого травматичного пістолета відбивався.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News