Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ГАЗПРОМ" НАПОЛЯГАЄ, ЩО В "НАФТОГАЗУ" Є СВІТЛЕ МАЙБУТНЄ ЛИШЕ З НИМ

Вівторок, 22 червня 2010, 11:38

ВАТ "Газпром" продовжує переговори з Україною щодо створення спільного підприємства на паритетних засадах як першого кроку майбутнього об`єднання з "Нафтогазом".

Про це у вівторок заявив заступник начальника департаменту з інформаційної політики ВАТ "Газпром" Сергій Купріянов на прес-конференції у Москві, повідомляє УНІАН.

"Та пропозиція, яка зроблена зараз і яка обговорюється з Україною, - вона більш комплексна і масштабніша, ніж просто створення якогось консорціуму. Ми продовжуємо переговори з українською стороною щодо створення спільного підприємства на паритетних засадах як першого кроку майбутнього об`єднання", - сказав Купріянов.

"Незважаючи на те, що з української сторони звучать різні міркування з цього приводу, на наш погляд, якщо очистити цю історію від політичної складової, з погляду економіки абсолютно очевидно, що майбутнє "Нафтогазу", я маю на увазі світле майбутнє, є тільки разом з "Газпромом", - додав він.

Наприкінці квітня голова уряду РФ Володимир Путін за підсумками зустрічі з прем`єр-міністром України Миколою Азаровим запропонував об`єднати "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".

20 червня, коментуючи заяву голови "Газпрому" Олексія Міллера про те, що злиття компаній стане наступним етапом після створення суб`єктами спільного підприємства, прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ в ефірі телеканалу "1+1" заявив, що злиття НАК "Нафтогаз України" і ЗАТ "Газпром" не буде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування