Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналістів не пустили в залу до Януковича, бо там "немає місця"

Середа, 23 червня 2010, 12:10

Журналістів, акредитованих на засідання Кабінету міністрів за участю президента Віктора Януковича, не допустили до зали засідань.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", до зали засідань не допустили журналістів, окрім операторів телеканалів.

Журналісти можуть спостерігати за засіданням Кабміну у прес-центрі та в фойє перед залою засідань, тобто бачити ту саму картинку, яка транслюється по "Першому національному каналу" на всю Україну.

Прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко пояснив, що в залі засідань для журналістів не вистачило місця.

"Було вирішено зробити два пула: операторів, які перебувають всередині, і пул тих, хто пише, які можуть дивитися трансляцію по телевізору. Це зроблено з огляду на те, що в залі немає місця", - сказав Лук'яненко.

Він також зазначив, що не чув нарікань з цього приводу від журналістів.

Водночас, у попередні роки, коли відбувалося засідання уряду за участю президента, журналістів у повному складі пускали до зали засідань. Так було і в 2006 році, коли прем'єр Віктор Янукович проводив розширене засідання уряду за участю президента Віктора Ющенка, так було і в 2008 році, коли прем'єр Юлія Тимошенко проводила засідання за участю президента Ющенка.

Як тоді, так і зараз, засідання проходило в одній і тій же залі на 7 поверсі будинку Кабінету міністрів.

На розширеному засіданні уряду 23 червня присутні президент Віктор Янукович та голова Верховної Ради Володимир Литвин, у залі також сидять представники адміністрації президента.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування