Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче влаштувати Януковичу білоруський тест на мораль

Середа, 23 червня 2010, 15:21

Юлія Тимошенко розцінює задекларовану можливість транспортування територією України замість Білорусі російського природного газу як намагання заробити гроші на чужій біді.

Про це Тимошенко заявила на прес-конференції у Миколаєві, повідомляє її сайт.

"Держава завжди хоче примножити свої статки, заробити прибутки. Але мені здається, що нечесно заробляти на біді сусідніх держав", - заявила вона.

На думку Тимошенко, президент Віктор Янукович мав би спрямувати свої зусилля на захист стратегічної державної власності "замість того, щоб підставляти зараз підніжку Білорусі".

"Хай краще вони (команда Януковича-Азарова) залишать в спокої нашу газотранспортну систему, не віддають її в розмін і в спільні підприємства з "Газпромом", - додала вона.

Юлія Тимошенко вважає, що реакція України на білоруську проблему продемонструє моральність української правлячої верхівки.

Як відомо, 23 червня російський "Газпром" скоротив постачання газу в Білорусь на 60%. При цьому транзит газу здійснюється в повному обсязі. У свою чергу, Міністр палива та енергетики України Юрій Бойко заявив про готовність при необхідності збільшити транзит газу до Європи на 30 мільярдів кубометрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...