Тимошенко кличе до себе всіх достойних

Середа, 23 червня 2010, 17:27
Юлія Тимошенко бачить завданням своєї політичної сили мінімізацію присутності Партії регіонів у будь-якій владі.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками Комітету захисту України в Миколаївській області, повідомляє її офіційний сайт.

Вона закликала Комітет долучитися до процесу формування партією "Батьківщина" списків "достойних кандидатів в депутати по мажоритарних виборчих округах у разі заміни виборчої системи на змішану і у разі призначення виборів на 31 жовтня цього року", йдеться у повідомленні.

"Якщо ви готові бути сьогодні в опозиції до цієї влади і до всього, що вони роблять з країною, ми як партія "Батьківщина"...ну, блоки, ви знаєте, будуть зачищати...ми готові бути партнерами з вами", - сказала Тимошенко.

Вона заявила про готовність "запросити найкращих представників еліт, найкращих представників від кожного професійного кола, від партій в свої списки". "І так само ми можемо висувати через мажоритарну систему", - заявила Тимошенко

Вона підкреслила, що "Батьківщина" обов'язково братиме участь у місцевих виборах.

"Будемо боротися за те, щоб мінімізувати присутність Партії регіонів у будь-якій владі, і щоб до людей донести реальний стан справ", - сказала Тимошенко.

"Щоб все ж таки ради місцеві і мери почали не землю ділити, не комунальну власність, не гроші бюджету в свої власні комерційні програми, а все ж таки щоб вони почали служити громадянам", - зазначила вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News