Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: За грати кидають не злочинців, а офіцерів

Четвер, 24 червня 2010, 11:10
 

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що команда Януковича продовжує проти колишніх урядовців кримінальні переслідування, які носять суто політичний характер. 

"Учора Службою безпекибув затриманий екс-голова Митної служби, який працював в уряді, який я очолювала. Це Анатолій Макаренко", - повідомила Юлія Тимошенко в четвер на брифінгу в Києві. 

Вона переконана, що арешт Анатолія Макаренка пов'язаний з політичними мотивами, повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.

"Можливо, це вже перший приклад при президенті Януковичі, коли людину, яка обіймала посаду, офіцера вищого рангу, кинули за грати за те, що він захищав державні інтереси, за те, що він всіма своїми діями забезпечив для України розмитнення природного газу, який в кризу дав можливість утримати ціни на гарячу воду, на газ для населення, а також дати помірковану ціну для промисловості", - наголосила Тимошенко. 

"Це перший випадок, коли за грати кидають не злочинців, а офіцерів, які служили і служать чесно Україні і її національним інтересам. У цьому є ознака цієї влади", - резюмувала екс-прем'єр. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування