Бенкендорф вижене з Першого національного 158 осіб

Четвер, 24 червня 2010, 13:14

Перший національний планує скоротити всього 158 осіб.

Про це заявив генеральний директор каналу Єгор Бенкендорф в інтрев'ю "Телекритиці", коментуючи інформацію про реорганізацію на телеканалі.

"Ми плануємо скоротити 158 осіб. Дев'яносто дві позиції ми вже подали профспілці. Чекаємо від них відповіді. Списки передаються у профспілки згідно з термінами ознайомлення з повідомленнями про скорочення, це норма закону. Ніякої другої хвилі, третьої хвилі в жовтні-грудні, як кажуть, не буде", - підкреслив Бенкендорф.

Він зазначив, що на першій своїй зустрічі з профспілкою він обіцяв скороти 10 відсотків, а 158 осіб - це 8,9 відсотків.  

"Звичайно, вони мене не люблять за те, що я їх скоротив. Але у мене питання - а чи любив  глядач те, що вони робили? По-моєму, рейтинг телеканалу, що приближається до нуля, який був ще два місяці тому (зараз ми спостерігаємо помітне зростання) - краща відповідь на це питання", - сказав Бенкендорф.

Коментуючи ситуацію зі звільненням коментатора Сергія Дерепи, він зазначив:

"З приводу Дерепи - прийняття цього кадрового рішення нічим не відрізнялося від усіх інших. Ми вдячні йому за роки роботи в НТКУ".

Раніше стало відомо, що понад 800 співробітників телекомпанії отримали повідомлення про скорочення їхніх посад з 1 липня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування