Віце-прем'єр знає, що Янукович не допомагав Ющенку продавати зброю

Четвер, 24 червня 2010, 20:50
Екс-керівник "Укрспецекспорту" Сергій Бондарчук лукавить, розповідаючи про постачання зброї до Грузії у каденцію уряду Віктора Януковича.
 
Про це заявив віце-прем'єр Володимир Сівкович, повідомляє його прес-служба.
 
"Заява Бондарчука про те, що основні постачання озброєння до Грузії були в 2007 році в період роботи уряду Януковича є інформаційною провокацією", - йдеться у повідомленні.

Сівкович розповів, що "у той час саме президент Віктор Ющенко контролював "Укрспецекспорт" і особисто віддавав вказівки про постачання зброї до Грузії".

"Він по суті перевів державну компанію у статус "ручного керування" зробивши її заручницею його власних бажань", - зазначають в прес-службі.

Віце-прем'єр стверджує, що "у той же час уряд Януковича усіляко намагався перешкодити таким антидержавницьким процесам".

"Уряд намагався вплинути на "Укрспецекспорт", намагаючись як реорганізувати компанію, так і зупинити постачання зброї іншими законними адміністративними методами", - йдеться у повідомленні.

"Проте адміністрація Ющенка цьому протистояла і спроби бодай якось зробити відкритішою для громадськості військово-економічну співпрацю із Грузією політично заангажовувалися та приховувалися", - зазначають в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування