Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін упевнений, що вирубка парку підвищила "Регіонам" рейтинг

П'ятниця, 25 червня 2010, 18:33
Події в парку ім. Горького в Харкові підвищили рейтинг Харківської міської організації Партії регіонів.

Таку думку висловив глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, посилаючись на соціологічні дослідження, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Штучний конфлікт у лісопарку, він для тих, хто намагався очорнити Партію регіонів, створив зворотну ситуацію. Партія регіонів набрала на 8% більше, ніж місяць тому, до початку всіх зелених подій", - сказав він.

"Партія регіонів міська має сьогодні 52% підтримки харків'ян", - додав губернатор.

"Це свідчить про те, що вони відокремлюють штучне від справжнього, бачать, що відбувається і підтримують всі ті зміни, які відбуваються в нашому місті, навіть такі складні, як будівництво нових доріг", - сказав Добкін.

Як відомо, 19 травня виконком Харківської міськради дозволив вирубати на території Центрального парку культури і відпочинку імені Максима Горького 503 дерева.
 
20 травня на захист найстарішого парку міста вийшли активісти з вимогою припинити вирубування столітніх дерев без узгодження з Державною екологічною інспекцією Міністерства охорони навколишнього природного середовища України і без резолюції громадських слухань.

Протягом двох тижнів на території парку сталися сутички між захисниками дерев і так званої муніципальної охорони.

Були встановлені намети, в яких цілодобово чергували активісти, на деревах сиділи альпіністи, щоб перешкодити вирубці дерев. В результаті зіткнень декілька активістів були госпіталізовани.

Крім того, правозахисна організація "Міжнародна амністія" оголосила двох захисників парку імені Горького в Харкові Дениса Чернегу та Андрія Єварницького в'язнями совісті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування