БЮТ – депутатам: "Мавр зробив свою справу"

Вівторок, 29 червня 2010, 11:41
Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко не виключає, що 31 жовтня може бути проведений всеукраїнський референдум.

Про це він заявив на засіданні Верховної Ради.

"Остаточний удар, який, по суті, може знищити парламент як незалежну гілку влади, буде нанесено голосуванням за закон про всеукраїнський референдум", - сказав лідер БЮТівців.

Як наголосив Кириленко, цим документом передбачено, що ключові закони будуть остаточно ухвалюватися через механізм референдуму.

Він не виключив, що даний законопроект буде ухвалено з метою проведення всеукраїнського референдуму вже 31 жовтня разом із виборами до місцевих органів влади.

"31 жовтня - не просто день виборів, адже вони абсолютно нічого не вирішують, адже місцева влада як була безправною, так і залишається пасинком центру", - зауважив Кириленко.

За його словами, цілком можливо, що цього дня пройде всеукраїнський референдум, на який винесено "щонайменше три питання: скасування конституційної реформи, суттєве скорочення депутатів Верховної Ради, скасування депутатської недоторканності".

"Через декілька місяців, можливо, після 27 березня наступного року, тут (у Верховній Раді) буде малочисельний дискусійний клуб", - сказав Кириленко.

Звертаючись до депутатів, лідер фракції БЮТ зауважив: "Мавр зробив свою справу і від вас, по суті, нічого не залежить".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...