Знеструмлена Тимошенко презентувала Авакова

Вівторок, 29 червня 2010, 14:36

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вітає обрання Арсена Авакова на посаду голови харківської обласної партійної організації ВО "Батьківщина".

Про це вона заявила , виступаючи на звітно-виборчій конференції харківської обласної організації ВО "Батьківщина", повідомляє сайт Тимошенко.

"Він весь цей час боровся за єдність демократичної команди, він провів безліч переговорів з Віктором Ющенком, щоб прибрати ворожнечу і повернути на нормальну природну співпрацю наші команди. Він до останнього намагався це зробити, навіть перед першим і другим туром (виборів Президента)", - нагадала Тимошенко.

"Я думаю, що це говорить про те, що Арсен Борисович з нами не випадково. Це не випадкова людина. Він прийшов саме тому, що він зв'язав своє життя з Україною насправді", - додала вона.

 Тимошенко закликала харківську команду "Батьківщини" підтримати Арсена Авакова.

У свою чергу, новообраний голова харківської "Батьківщини" заявив: "У мене немає сумнівів, що на нас стратегічно чекає прекрасне майбутнє. Але немає сумнівів, що і легкого шляху не буде".

Тим часом, як повідомляє близький до Авакова сайт "Главное", будинок виставкового центру, де проходить партійна конференція "Батьківщини", знеструмили.

Організаторам довелося використовувати дизельні генератори, щоб забезпечити проведення заходу. Правда, через це вирішено було скоротити тривалість конференції, повідомляє сайт.

В повідомленні також вказується, що зранку до будинку "були пригнані бюджетники, які мали зображувати масове невдоволення і обурення приїздом Тимошенко".

Люди після того як Тимошенко пройшла в будинок, швидко розійшлися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News