Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович доручив Азарову придумати кого треба звільнити

Вівторок, 29 червня 2010, 23:32
Президент Віктор Янукович доручив оптимізувати структуру органів державної виконавчої влади.

Відповідне доручення президент дав прем'єру Миколі Азарову за підсумками розгляду на засіданні Ради регіонів 24 червня питання "Про стан державної кадрової політики та стратегію її розвитку на 2011 - 2020 роки", повідомляє прес-служба глави держави.

Главі уряду доручено до 20 серпня забезпечити доопрацювання законопроектів та нормативних актів, винесених на обговорення Ради регіонів, та подати їх в установленому порядку на розгляд Кабміну та Верховної Ради.

З метою впорядкування та спрощення процедури погодження заступників голів райдержадміністрацій Азаров має до 1 серпня підготувати та затвердити новий порядок їх призначення та звільнення.

Для виключення дублювання функцій, створення чіткої схеми підпорядкування та відповідальності органів держвлади прем'єру доручено до 1 вересня здійснити моніторинг функцій, діяльності, штатної чисельності територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Президент також доручив керівнику уряду до 1 вересня підготувати на наступне засідання Ради регіонів звіт Кабміну про проведену роботу з питань кадрової політики в сфері державного управління.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування