Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент наказав опрацювати кадри в регіонах

Вівторок, 29 червня 2010, 23:52
Президент Віктор Янукович наполягає на розробці програми формування президентського кадрового резерву.

Відповідне доручення президент дав низці чиновників за підсумками розгляду на засіданні Ради регіонів 24 червня питання "Про стан державної кадрової політики та стратегію її розвитку на 2011-2020 роки", повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, міністр Кабміну Анатолій Толстоухов, начальник Головного управління державної служби Тимофій Мотренко повинні до 2 липня надати пропозиції щодо роботи над цією програмою.

До 15 серпня зазначені посадовці мають запровадити проходження стажування керівників структурних підрозділів обласних і голів райдержадміністрацій в адміністрації президента та в секретаріаті Кабміну.

Крім того, президент дав низку доручень прем'єру Миколі Азарову, главі Ради Міністрів Криму, главам обласних, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій щодо забезпечення здійснення повноважень міськдержадміністрацій.

"До 1 серпня зазначені посадовці мають запровадити щомісячне звітування місцевих держадміністрацій перед урядом про призначення та звільнення з посад керівників територіальних органів центральних органів виконавчої влади", - повідомляє прес-служба.

До 1 вересня ті ж відповідальні особи мають проаналізувати та в разі необхідності внести зміни в нормативні акти міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, що стосуються порядку призначення та звільнення з посад керівників їх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до їх сфери управління.

Щокварталу президент очікує від Толстоухова та Мотренка інформаційно-аналітичної довідки про стан кадрової роботи в місцевих держадміністраціях, міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування