Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція не знайшла, хто стежив за журналістами і відмовилась відкривати справу

Середа, 30 червня 2010, 14:08

Міліція відмовилася порушувати кримінальну справу про стеження за журналістами телеканалу ТВі.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За її інформацією, Голосіївське райуправління міліції у Києві відмовилося порушувати справу за заявою директора телеканалу "ТВі" Миколи Княжицького про стеження за ним і журналістами телеканалу.

Як йдеться в постанові "в ході проведення заходів, спрямованих на встановлення власника автомобіля "Део-Ланос" з номерами АА 9874 ЕВ та осіб, які в ньому знаходились, було надано запит до УДАІ ГУ МВС України у м.Києві".

"Відповіді отримано не було. Враховуючи те, що в даний час встановити власника автомобіля "Део-Ланос" та осіб, які в ньому знаходились та опитати їх з приводу даної події не виявилося можливим, в порушенні кримінальної справи по даному факту відмовити", - сказано у документі.

У середу Княжицький звернувся зі скаргою до прокуратури Голосіївського району з проханням скасувати постанову районної міліції про відмову у порушенні кримінальної справи.

"Прес-служба каналу заявляє, що як стеження за журналістами невідомими особами, так і відмова міліції розслідувати цю справу ще раз може свідчити про те, що в Україні ведуться спроби запровадити цензуру на державному рівні", - сказано у повідомленні ТВі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування