Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович придумав указ на 10 мільярдів

Субота, 10 липня 2010, 01:20
Для виконання указу президента, прийнятого за підсумками засідання РНБО з армійських питань, необхідно знайти 10 мільярдів гривень.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня" з посиланням на свої джерела.

Зокрема, прийнятий Януковичем указ наказує Кабміну надати військовослужбовцям Міноборони в поточному році 2 тисячи квартир; з 1 липня годувати всіх контрактників в армійських їдальнях безкоштовно, пише видання.

Також передбачається з 1 жовтня збільшити посадові оклади офіцерів на 55%, прирівнявши їх до відповідних категорій держслужбовців; компенсувати безквартирним військовим їхні витрати на винаймання житла.

"Щоб виконати вимоги президентського указу разом з озвученими в Севастополі обіцянками, потрібно знайти, за даними Міноборони і Мінфіну, додаткових 10 мільярдів гривень", - пише видання.

"На три мільярди необхідно збільшити бюджет Міноборони, решта - додаткові видатки Пенсійного фонду", - йдеться у публікації.

Газета також нагадує, що 8 червня парламент схвалив запропонований коаліційним урядом законопроект про скорочення оборонного бюджету 2010 року на 2,135 мільярда гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування